Hoog spel

1

In het Zoetermeerse Westerpark wordt het lichaam van een vermoord meisje gevonden. Zij is op dezelfde manier verminkt als de twee meisjes die op andere plaatsen gevonden zijn. Politie en Regering staan onder druk. De ambitie van enkele politieke topfunctionarissen komt in het gedrang. In opdracht van hen wordt een verdachte opgespoord die voldoet aan het daderprofiel. Nadat op een persconferentie de naam van de seriemoordenaar bekend gemaakt is, haast de overheid zich om deze zaak in de doofpot te stoppen. Maar dan wordt opnieuw het lichaam van een identiek verminkte jonge vrouw gevonden.

Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
128
Laatste editie
22 mei 2015
Uitgeverij
Free Musketeers
ISBN
9789048437290
Advertentie

Lezersrecensies (1)

mooi geschreven, fijne schrijfstijl

door: Axje1807 1 like
Het mooie kaft valt op, een stuk boom in een park of bos, met in grote zwarte letters de titel en in kleinere letters de naam van de auteur en dat het een misdaadroman is. Op de achterkant is de foto wel heel prominent aanwezig en zo ook de opsomming van zijn tot op heden verschenen verhalen en...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic