Hoogverraad

10

Spots 1

Hoogverraad is een keiharde militaire thriller, geschreven door een voormalig lid van de 82nd Airborne Division. Gebaseerd op de werkelijkheid.

Mason Kane was een loyale soldaat en trots om lid te zijn van de clandestiene elite-eenheid Anvil Program: een groep black-ops-commando's die vanuit de schaduw opereren. Geen missie is te moeilijk of te gevaarlijk voor deze doorgewinterde strijders. Er is geen plek op de wereld waar ze niet met chirurgische precisie en zonder een spoor na te laten, dood en verderf kunnen zaaien onder terroristen. Maar de dag dat Kanes commandant een onschuldige Afghaanse familie liet vermoorden - als onderdeel van een verknipt plan om de bemoeienis van de VS in het Midden-Oosten te verlengen - keerde hij hun de rug toe.

Door dit misdadige bevel te weigeren wordt Kane het doelwit van zijn voormalige team en heeft hij geen enkele andere keuze dan te vluchten. Plotseling moet hij zich zien te redden tegen de best getrainde soldaten ter wereld. Vertrouwend op zijn unieke survival skills en de hulp van geheim agente Renee Hart, moet Kane zijn belangrijkste missie tot nu toe volbrengen: de samenzwering aan het licht brengen.

Verschenen in
Serie
Search & Destroy (1)
Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
352
Laatste editie
15 juli 2016
Uitgeverij
Karakter Uitgevers BV
ISBN
9789045211961 , 9789045208077


Door lezers

Thriller Club / Thrillers juli 2016
03 juli 2016 10 reacties
  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 17,95 Bestel het ebook bij Libris voor 7,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 17,95 Bestel het ebook bij Blz. voor 7,99
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedersAdvertentie

Hebban recensie

    Dick Van der Veen Hebban Recensent

Wentelt zich in bloed

door Dick Van der Veen op 19-10-2016

Een zekere Mason Kane maakt zich los van een Amerikaanse elite-eenheid die dood en verderf zaait onder terroristen. Niet omdat hij enige scrupule heeft ten aanzien van de doelgroep. Integendeel. Hij weigert echter af te dalen naar het niveau van deze criminelen door zijn commandant te volgen in een opdracht om een volkomen onschuldige Afghaanse familie uit te roeien, zuiver en alleen om de...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic