Hoop, liefde & vergeven

6

"De mooiste reis die je kunt maken, is de reis naar binnen."
Eva van Berkel is nog maar zeven jaar oud als haar vader komt te overlijden. Op zijn sterfbed belooft hij in de hemel op haar te wachten. Deze belofte vormt haar leven en is de basis van haar zoektocht. Daarbij doet ze drie landen aan. In India leert ze de oosterse wijsheid kennen. Op haar pelgrimage naar Santiago de Compostela leert ze om haar rugzakje leeg te houden. Uiteindelijk ontdekt ze het geheim van het leven kennen als ze in het bezit komt van een authentiek dagboek dat geschreven is in Auschwitz.
Het leven van Eva van Berkel is in meerdere opzichten aangrijpend en bijzonder. Ze volgde het pad van haar hart en leerde gedurende haar leven de kracht van Hoop, Liefde. & Vergeving. Volg het pad van je hart, dat is dan ook de boodschap van dit boek.
Hans Peter Roel (1964) weet wat het betekent om je hart te volgen. Hij schrijft al meer dan vijfentwintig jaar met hart en ziel. Het boek Hoop, Liefde & Vergeven heeft hij geschreven om mensen te bewegen vanuit
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
386
Laatste editie
08 september 2016
Uitgeverij
NEXT Company
ISBN
9789079677313
Advertentie

Lezersrecensies (2)

Prachtig, moeilijk weg te leggen.

door: Carmen Franssen 1 like
Dit was mijn eerste boek van deze schrijver. En ik was gelijk verkocht een mooi meeslepend boek met een hele mooie boodschap.

Een boek vol quotes om na te laten zinderen

door: Kat leen 1 like
Heel mooi boek met heel veel quotes die in je nazinderen. Vier hoofdstukken uit het leven van een vrouw zuigen je zo mee in het verhaal. Leest ontzettend vlot en wil je niet naast je neerleggen eens je ermee begonnen bent.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic