Hou me vast

Hou me vast

10
Rank 5154 Gelezen 9 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 5 Favoriet 1 Recensies 1
Literatuur & Romans   Topics 0
Schitterende liefdesroman van de meester van de emotie

De jonge studente Zelda is gefascineerd door een van haar docenten, die zijn priv?zaken angstvallig geheimhoudt. Tijdens een etentje licht hij toch een tipje van de sluier op: er is een grote liefde in zijn leven. Zelda rust niet voordat ze het hele verhaal boven tafel heeft. Met grote gevolgen voor haarzelf.
Oud-AKO Literatuurprijswinnaar Hans M?nstermann schreef met Hou me vast een krachtige liefdesroman vol vaart. Het psychologische spel waarin Zelda's lot bezegeld wordt, laat bij de lezer een diepe indruk achter.

Off the record
Hans M?nstermann is in zijn romans altijd op zoek naar de juiste woorden om zo dicht mogelijk bij emoties te komen. Zo ook in Hou me vast. Hij daagt zijn uitgever uit om met hem mee te denken en de tekst te ontdoen van alle intellectuele ballast en zijpaadjes die afleiden van waar het in dit boek ten diepste om gaat: de liefde. De redigeergesprekken met hem zijn dan ook een feest.
Genre
Literatuur & Romans
Laatste editie
24 februari 2012
ISBN
9789046812105 , 9789046812136
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het e-book € 12,99
E-book prijsvergelijker
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Recensie Hou me vast

door: Elbert Grift 1 like
Zelda is een studente van 22 jaar, die altijd een buitenbeentje is geweest,ze krijgt maar moeilijk contact met mensen; ze heeft een docent die op zijn zachtst irritant, egoistisch en arrogant is, als ze een etentje hebben met studenten vertelt de docent (onder invloed) dingen over zijn verleden die...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook