Het huis achter de heuvel

22

Als Sebastian Devere op een veiling een oude boekenkast koopt, krijgt hij er ook een aantal oude boeken bij. Tussen de boeken vindt hij een fotoalbum uit 1930 dat hij aan zijn dochter Pippa geeft. Pippa, die bij een fotograaf werkt, raakt gefascineerd door de bijzondere kwaliteit van de foto’s in het album. Wat haar daarnaast intrigeert, is dat de achternaam van de fotograaf ook Devere is. Pippa wil weten of de fotograaf nog leeft en via het echtpaar dat haar vader heeft grootgebracht ontmoet ze uiteindelijk haar grootmoeder, Kitty, waarvan ze het bestaan niet kende. De ontmoeting met haar kleindochter is voor Kitty het gelukkigste moment in haar leven, temeer omdat ze daarin een mogelijkheid ziet om de breuk met haar zoon weer te herstellen. Als Pippa haar oma vraagt naar de fotograaf, Gawaine Devere, wordt de oude vrouw onwel, valt en belandt in het ziekenhuis. Bij het verder zoeken naar Gawaine Devere ontdekt Pippa steeds meer over 'haar' familie, de mysterieuze rol van het prachtige landgoed Yondover en de geheimen die de familie verscheurd hebben.

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
Portraits in an album
Genre
Literatuur & Romans
Laatste editie
01 oktober 1998
Uitgeverij
Buuren B.V., Uitgeverij
ISBN
9789056950514
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Recensie Het huis achter de heuvel

door: Gerda Beer 1 like
Ik ben op zich geen romantische boeken lezer, maar dit boek heb ik zeker al 6 keer gelezen! Het is een mengeling tussen een romantische familiegeschiedenis en en de speurtocht naar een onbekend familieverleden. Pippa ontdekt dat haar onbekende grootmoeder nog leeft en ze besluit bij haar op bezoek...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic