Huis vol geheimen

9

Thelma en Wayne Owens runnen een bed & breakfast en bieden onderdak aan mensen die geen thuis hebben. Als het echtpaar om het leven wordt gebracht, wijzen alle bewijzen in de richting van hun schoonzoon, Jonathan. Maar is hij daadwerkelijk de dader?

Morgan en Blair, de twee dochters van de Owens, willen Jonathans onschuld aantonen en gaan op onderzoek uit. Intussen probeert Morgan Hanover House, de bed & breakfast van haar ouders draaiende te houden. Tijdens hun zoektocht ontdekken de zussen dat hun ?perfecte? ouders geheimen hadden die hen zelf en alle mensen in het Hanover House in gevaar brachten. Lukt het de zussen om de dader te vinden? Kan Morgan Hanover House voor sluiting bewaren? En is Blair in staat om de weg naar God terug te vinden nu ze ontdekt hoe de littekens in haar gezicht zijn ontstaan?

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
Cape Refuge
Genre
Literatuur & Romans
Laatste editie
03 mei 2008
Uitgeverij
Voorhoeve
ISBN
9789029718639
Advertentie

Hebban recensie

God vs. de snode immobiliënmakelaars

door Jan Van Der Voort op 22-07-2008

Thelma en Wayne Owens runnen Hanover House, een tehuis voor mensen die op de vlucht zijn voor hun verleden (ex-gedetineerden, partnergeweld…) op Cape Refuge, een eilandstadje net voor de kust van Savannah, Georgia, VS.
Hun dochters Blair en Morgan krijgen het erg hard te verduren wanneer het gerespecteerde echtpaar vermoord wordt aangetroffen in de door hen opgerichte kerk en Morgan’s...

Lezersrecensies (1)

Niet uitgelezen

door: Alexandra Nobbe 1 like
Het moet een spannend boek zijn, maar de spanning is ver te zoeken. Ben tot bladzijde 150 gekomen en toen was ik er klaar mee. Jammer maar helaas

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic