Huisje, boompje, buikje

5

Artikelen 1 Gespot 1

Het relaas van een onrustige veertiger Reisverhalen, anekdotes en bespiegelingen over leeftijdsgenoten in lycra wielrenpakken, een bezoek aan een psychiater, honden die huwelijken redden, het België dat nooit afkomt, mannen die stiekem porno kijken en de drie W's die garant staan voor een gelukkig leven. Huisje, boompje, buikje is een pleidooi voor de ouwe lul 2.0. Het is een treurig feest der herkenning voor mannen die worstelen met hun vermeende midlifecrisis en voor vrouwen die met deze mannen moeten samenleven. Met zijn succesvolle theaterprogramma's en de bestsellers Maar je krijgt er wel heel veel voor terug en Papa is héél even aan de telefoon is Bastiaan Ragas uitgegroeid tot dé vader en echtgenoot van Nederland. Hij verkocht inmiddels meer dan 40.000 boeken met verhalen in zijn herkenbare en directe ironische schrijfstijl waarbij hij kritiek op zichzelf en zijn omgeving niet schuwt.

Verschenen in
Genre
Onderwijs & Wetenschap , Business & Management
Laatste editie
19 mei 2015
Uitgeverij
A.W. Bruna Uitgevers B.V.
ISBN
9789400505704


Artikelen over Huisje, boompje, buikje

Crimineel, gevangene, veertiger
03 juni 2015 1 like
  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 16,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 16,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Hebban recensie

    VictorDLV Hebban Recensent

Geslaagde reflectie op de veertiger

door VictorDLV op 27-07-2015

Er zijn te weinig boeken voor mannen. Feit. Schrijven voor mannen is moeilijk. Feit. Bastiaan Ragas heeft al 40.000 boeken verkocht. Feit. Is het succes van zijn nieuwste, Huisje, boompje, buikje daarmee ook een feit? Er zit in elk geval meer in dan je zou denken.

Jonge veertiger Ragas, tegen wil en dank ‘echtgenoot van’ (presentatrice Tooske Breugem), schreef al eerder boeken over zijn chaotische...


Lezersrecensies (1)

tja

door: Inge Otter-helder 1 like
Bastiaan kan een paar boeken schrijven op zijn bucket list doorstrepen.( o het is zijn derde al zie ik ) Dat idee heb ik eigenlijk meteen al vanaf het begin van het boek. Bas wil een boek schrijven omdat tjaa half BN - nederland dat doet. De semi autobiografische boekjes schieten als paddenstoelen...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic