Identiek

11

Artikelen 1

Identiek is het verhaal van de tweeling Cass en Paul Giannis. Paul is kandidaat voor het burgemeesterschap van Kindle County en Cass komt net uit de gevangenis, nadat hij een straf van vijfentwintig jaar heeft uitgezeten voor de moord op zijn toenmalige vriendin Athena Kronon. Als Evon Miller, ex-FBI-agent en hoofd beveiliging van het Kronon-familiebedrijf met privédetective Tim Brodi de dood van Athena nogmaals onderzoekt, raakt hij verstrikt in een web van moord, seks en verraad.

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
Identical
Genre
Thrillers & Spanning
Vertaald door
Mieke Trouw
Laatste editie
15 november 2013
Uitgeverij
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789024562527 , 9789024562534


Artikelen over Identiek

7x broers in thrillers
29 juni 2017 7 likes
  Meer artikelen

Hebban recensie

Een vloeiender verloop zou prettig zijn geweest

door Hebban Crew op 10-01-2014

Scott Frederick Turow (Chicago, 1949) schreef negen fictie en twee non-fictie boeken. De bekendste thriller uit zijn oeuvre is De aanklager  (Presumed Innocent) die, evenals enkele andere boeken van zijn hand, succesvol verfilmd werd. Naast auteur is Scott Turow, die beschouwd wordt als de vader van de legal thriller, werkzaam als advocaat.

Identiek  begint in 1982, als tijdens een Grieks...


Lezersrecensies (2)

Een overvloed aan personages

door: Christine Bols 1 like
Vijfentwintig jaar geleden werd Dita Kronon vermoord, de dochter van Zeus, een Amerikaans-Griekse tycoon. Cass Gianis, haar toenmalig vriendje, bekende de moord. Cass Gianis staat op het punt vrijgelaten te worden. Dit moment kon niet slechter vallen voor zijn identieke tweelingbroer Paul die zich...

Een web van geheimen !

door: Cedmax 1 like
Identiek gaat over de identieke tweeling Paul en Cass. Paul is kanditaat voor het burgermeersterschap en Cass komt net uit de gevangenis, nadat hij een straf heeft uitgezeten van 25 jaar, op de moord van zijn toenmalige vriendin Dita Kronon. Maar Hal, de broer van Dita, is niet zo blij met zijn...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic