Ik ben er één uit duizend

0

In Ik ben er één uit duizend schrijft MS-patiënte Henriëtte Nooren-van den Bogaert op een reële wijze over haar leven met Multiple Sclerose, nadat dit in 2004 bij haar ontdekt is.
Zij heeft Primair Progressieve MS (PPMS), één van de minst voorkomende vormen. Henriëtte bemerkte dat er bij mensen met MS en vooral in hun omgeving - partners, familie, vrienden, bekenden - behoefte is om meer te weten over dit ziektebeeld. Wat betekent leven
met MS, hoe ziet het leven eruit door de bril van een MS- patiënt. Zonder de ernst van dit ziektebeeld uit het oog te verliezen beschrijft zij haar verhaal op een luchtige, zo nu en dan humoristische wijze.
Henriëtte Nooren-van den Bogaert (1967) werkte tot december 2011 in diverse administratieve functies.

Daarna werd deelname aan het arbeidsproces onmogelijk door haar MS, maar zij beschouwt zichzelf niet als slachtoffer. Ze houdt haar collega's op de hoogte middels kleine berichtjes. Die werden zo goed ontvangen, dat zij ze is gaan bundelen. Met haar positieve instelling bereikt ze zo vanuit haar rolstoel de medemens, enorm gesteund door haar echtgenoot Marty.

Verschenen in
Genre
Literaire non-fictie
Aantal pagina’s
172
Laatste editie
28 mei 2015
Uitgeverij
Calbona Uitgeverij
ISBN
9789492228161

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 18,00
Bestel het boek bij Blz. vanaf 18,00
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic