IK DACHT DAT IK JE KENDE ...

Ik dacht dat ik je kende ...

1
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 12 Favoriet 0 Recensies 0
Thrillers & Spanning Spots 1   Topics 0

Mark is gelukkig getrouwd. De donkere bladzijde uit hun verleden dragen hij en zijn vrouw dagelijks met zich mee. Mark is nog altijd vastberaden de vrijgesproken dader te confronteren met wat hij hun heeft afgenomen. Wanneer Mark zich door Rose laat verleiden en daarna samen met zijn echtgenote de man van Rose ontmoet tijdens een etentje, denkt Mark een aanknopingspunt te hebben gevonden in zijn zoektocht. Rose is een affaire met Mark begonnen omdat haar huwelijk met Walter een beetje in verval is geraakt, ze kan wel wat afleiding gebruiken. Bovendien verdenkt ze haar man er ook van zo nu en dan een scheve schaats te rijden. Wanneer ze betrokken raakt bij een ongeval met een fietser verandert haar leven in een poel van onzekerheden. Deze wordt een heuse nachtmerrie wanneer ze ook nog eens terechtkomt in een spiraal van het verleden, waarvan niemand weet heeft. Met man en macht probeert Rose haar goede naam te redden.

Walter vindt dat zijn vrouw zich verdacht gedraagt. Van wie is dat briefje dat hij in een fotolijstje vond? Hij besluit er nog even stil over te zijn en haar in de gaten te houden. Wanneer er een persoon uit zijn verleden opduikt met een schokkende mededeling is hij het ineens die geheimen moet verbergen en zich in rare bochten moet wringen.

Paul Pierson (1949) is een gehuwde, gepensioneerde boekhouder. Hij heeft twee kinderen en vier kleinkinderen. Eerder verscheen bij uitgeverij aquaZZ de roman Rups in mijn hoofd.

Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
298
Laatste editie
12 december 2018
ISBN
9789493023031
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 20,00
E-book prijsvergelijker

Door lezers

Thriller Club / Thrillers december 2018
01 december 2018 12 reacties
  Meer artikelen
Advertentie