Ik houd van mijzelf... en dat is wederzijds/God is in de war, Hij denkt dat Hij Pieter is

2

De titels 'Ik houd van mijzelf... en dat is wederzijds' (9789076224176) en 'God is in de war, Hij denkt dat Hij Pieter is' (9789076224206).
Zijn volledig samengevoegd in één omnibus: 'Ik houd van mijzelf... en dat is wederzijds / God is in de war, Hij denkt dat Hij Pieter is' (9789081370240).
Extra opgenomen in de omnibus zijn nieuwe kleuren illustraties van C. Takens en een aanvullende epiloog, waarin Pieter de gevolgen en de reacties omschrijft die zijn boeken hebben teweeg gebracht.
Door de laagdrempeligheid, de openhartigheid en de humor waarmee Pieter schrijft, worden, zowel in de psychiatrie, psychologie alsmede in de algemene hulpverlening, zijn boeken als lesmateriaal gebruikt.
Tevens is Pieter Overduin door zijn boeken als ervaringsdeskundige een veel gevraagde gast voor lezingen en gastlessen in binnen- en buitenland. (zie ook de Engelse vertaling van deze boeken) 'I love myself... and the feeling is mutual / God is confused, He thinks He's Pieter' (9789081370233). Verkrijgbaar bij de uitgever www.repro-design.nl
Kijk voor een volledige compilatie rondom de gebeurtenissen en gevolgen van deze boeken op www.pieteroverduin.com
Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie
Aantal pagina’s
228
Laatste editie
09 februari 2010
Uitgeverij
Repro & Design
ISBN
9789081370240
Advertentie

Lezersrecensies (1)

openhartig van twee kanten bezien

door: gretige lezer 1 like
Eerste boek: In heldere bewoordingen waarbij zeker humor naar voren komt, beschrijft Pieter Overduin zijn strijd met zijn manisch-depressiviteit. Door zijn openhartigheid en zijn taalvaardigheid word je als lezer een kijkje gegeven in zijn gedachten en gevoelens. In één adem uitgelezen. Als je...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic