Ik mis je, mams !

,

2

Een hedendaagse briefroman voor jonge tieners, met brieven, post-its, sms’jes, lijstjes, recepten en dialogen. Vanaf 11 jaar. Dora houdt van schrijven. Ze schrijft brieven aan haar mama, die vorig jaar gestorven is. Haar papa is erg beschermend. Dora mag amper met de fiets naar school. En een fuif of de jeugdbeweging kan ze helemaal vergeten. Papa heeft een drukke baan en is weinig thuis. Hij communiceert het liefst via post-its. Gelukkig kan Dora goed praten met tante Lo, mama’s zus. Zal zij Dora’s papa kunnen overtuigen dat de jeugdbeweging best oké is? En dat een hondje leuk gezelschap is voor Dora?
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
172
Laatste editie
15 februari 2016
Uitgeverij
Uitgeverij De Eenhoorn
ISBN
9789462911185

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 16,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 16,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Lezersrecensies (1)

Vader dochter relatie

door: Clas 1 like
Ik mis je, mams! is een aangrijpend verhaal over de bijna 12-jarige Dora Vertommen die haar overleden moeder, nu 10 maanden geleden, erg mist. Ze schrijft al haar ervaringen, leuke en moeilijke momenten op in haar Dagboek. Het is een makkelijk leesbaar verhaal, soms verdrietig, maar ook zeker...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic