Ik reken het goed

2

De meest aandoenlijke situaties, die wel goed gerekend moeten worden.

De Facebook-pagina 'Ik reken het goed' werd in no-time een daverend succes. Dagelijks worden foto's gedeeld die eigenlijk hartstikke fout zijn, maar door de aandoenlijke manier waarop ze gepresenteerd of uitgesproken worden, toch goed gerekend kunnen worden.
Dit boek bevat een verzameling daarvan. Van leuke kinderlogica, tot geweldige foto's en verhalen van leerkrachten, van heerlijke verhaaltjes en versprekingen van kinderen tot prachtige bloopers die we toch lekker goed rekenen, van woord- en taalgrapjes tot typische 'Ik reken het goed-momentjes'.

Ik reken het goed is geschreven door het duo Jacob & Haver, onder andere bekend van 'Make That the Cat Wise', en 'Je had maar één taak'.
Verschenen in
Genre
Stripboeken
Aantal pagina’s
64
Laatste editie
13 november 2015
Uitgeverij
B for books BV
ISBN
9789085164203

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 10,00
Bestel het boek bij Blz. vanaf 10,00
bestellen
bestellen
bestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Lezersrecensies (1)

Leuk als cadeau

door: Floris 1 like
Dit boek cadeau gehad. Leuk boekje met de nodige humor. Kende de community niet op Facebook, maar mooie verzamelingen van het leukste van internet. De kinderlogica is geweldig, al rijst soms de vraag in hoeverre het echt is. Verder wat leuke taalgrappen. Al met al prima cadeauboekje.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic