Ik sta achter Patrick

2

SCHOKKEND BOEK: 'IK STA ACHTER PATRICK'

Uit naam van de Stichting Pestvrij Nederland verschijnt op 27 september 2014 het boek: 'Ik sta achter Patrick'.

Het boek bevat 66 verhalen en gedichten van slachtoffers van pesten. Stichting Pestvrij Nederland laat met dit confronterend boek zien, hoe het is als je in de schoenen van de slachtoffers zou staan, om gepest te worden.

IK STA ACHTER PATRICK

Kevin Scholman, voorzitter van Stichting Pestvrij Nederland, heeft op 20 mei 2014 de Facebook pagina 'Ik sta achter Patrick' opgericht, nadat hij de gepeste Patrick Kramer had gezien in de succesvolle RTL-televisie aflevering van Project P: 'Stop Het Pesten' van Johnny de Mol en Dennis Weening.

De Facebook pagina werd een enorme hit en binnen enkele dagen had de pagina meer dan 100.000 likes. Nederland stond op zijn kop en het was dagelijks nieuws geworden, er werden zelfs over dit onderwerp rechtszaken gevoerd, Kamervragen gesteld, etc.

In samenwerking met uitgeverij Boekenindustrie.nl is dit prachtige boek tot stand gekomen. Een verzameling van ingezonden verhalen en gedichten, van slachtoffers van pesten, die de lezer laat zien hoe het is als je in de schoenen van de slachtoffers zou staan om gepest te worden. Tevens hopen de auteurs hun medeslachtoffers hiermee te kunnen ondersteunen en kracht te geven in hun gepeste en gekwetste leven.

Dit boek geeft een slachtoffer van pesten inspiratie en motivatie, om door te blijven vechten voor een mooie toekomst In veel verhalen is namelijk ook te lezen hoe de schrijvers er zelf weer bovenop zijn gekomen.

"Dit boek zou eigenlijk gelezen moeten worden door jong en oud én aanwezig moeten zijn in alle scholen en bibliotheken", Evelien Kramer - moeder van Patrick.

Op initiatief van Stichting Pestvrij Nederland en uitgever Boekenindustrie sponsort elk verkocht boek de filmmakers van de Nederlandse film: Pestkop, van regisseur Sjoerd de Bont en producent Jaro Gevers, welke medio 2015 in première zal gaan.

Verschenen in
Genre
Literaire non-fictie
Aantal pagina’s
282
Laatste editie
29 september 2014
Uitgeverij
Boekenindustrie VOF
ISBN
9789492046024 , 9789492046079
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic