Ik was een idioot

0

In Ik was een idioot vertelt Lyn in vogelvlucht over de afgelopen acht jaren van haar leven. Al die jaren gaf zij zich helemaal voor haar man en voor haar kinderen. Haar man gaf haar niets dan ellende terug. Hij gebruikte Lyn en het gezin voor louche financi constructies. Hij zadelde haar op met enorme schulden en liet haar vervolgens achter. Haar dochters vervreemden van haar en wanneer zij haar ouders het hardste nodig heeft, overlijden zij.
Het is het zeer persoonlijke verhaal van een vrouw die langs de rand van de afgrond ging, maar er sterker uit kwam. Zij zette haar zeer emotionele belevingen op papier als een therapie en zij ervaarde het schrijven dan ook als zeer prettig. Ondertussen keerde haar vroegere "persoonlijkheid" weer terug, maar nu verrijkt met veel meer levenservaring.
"Ik kom uiteindelijk tot de conclusie dat ik niet zo snel klein te krijgen ben. Ik hoop dat het zo blijft, de tijd zal het leren."
Verschenen in
Genre
Literaire non-fictie
Aantal pagina’s
52
Laatste editie
30 november 2006
Uitgeverij
Mijn Eigen Bruna Boek
ISBN
9789059741621

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic