Ik wil weer huppelen

1

Voel jij je constant moe, futloos en zie je het soms niet meer zitten? Ben jij op zoek naar meer vertrouwen, balans en rust? Wil jij ook op zoek gaan naar je innerlijk kind?
Hoe Ria na een burn-out in een diepe crisis belandde, waarbij ze soms twijfelde aan haar bestaansrecht, beschrijft ze in een ontroerend en eerlijk boek: 'Ik wil weer huppelen.' Tijdens haar transformatieproces kwamen oude kwetsuren zoals verdriet, boosheid en vooral bevroren kinderangsten naar boven. De hooggevoelige Ria zocht hulp en werd geleid naar een sjamaan, die een nauw zielsverwant bleek te zijn. Tijdens haar eenzame en diepgaande reis, kwam ook stilaan, via dromen en sprekende visioenen, haar zielsplan naar boven. Na jarenlang strijden stroomt haar energie nu steeds vrijer, en kan ze weer dankbaar en intens genieten.
'Ik wil weer huppelen' is het eerste boek van Ria Declercq, moeder van drie kinderen. De drempel om dit boek te schrijven was hoog, maar het doel was belangrijker dan haar eigen angst. Ze wil jou vertrouwen geven en inzicht brengen. Ze wil je uitdagen op zoek te gaan naar je innerlijk kind, je ware zelf. Een ding onthult ze je alvast...
hierboven staan ze te popelen om bij te springen, als je het maar vraagt. Dit is de boodschap die ze via dit boek wil doorgeven.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
120
Laatste editie
15 april 2016
Uitgeverij
Paris Books
ISBN
9789492179289

Lezersrecensies (1)

Ontroerend en boeiend

door: Mieke Wijnants 1 like
OVER DE INHOUD: Het boek begint met een proloog waarin Ria onder andere vertelt wat haar boodschap aan de lezer is. Haar verhaal begint in juli 2010 en eindigt in december 2015 en wordt verteld in zestien korte hoofdstukken. Ria voelt zich al geruime tijd moe, heeft verschillende lichamelijke...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic