Impact factor

3

Marieke Stockmann is een talentvol onderzoeker. Ze werkt aan een spectaculair promotieonderzoek, dat veel opzien zal baren in de medische wereld. Op een congres in Texas, waar ze haar onderzoek voor het eerst presenteert, beleeft ze een gepassioneerde nacht met Jay, een jonge Amerikaanse collega. Juist als ze denkt dat ze de liefde van haar leven gevonden heeft, slaat het noodlot toe: haar onderzoeksgegevens blijken gestolen van haar computer. Als Marieke samen met haar promotor Jolijn Sinnema de zaak onderzoekt, belanden ze in een wespennest van fraude, farmaceutische grootmachten en concurrerende onderzoeksgroepen.

Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
31 oktober 2009
Uitgeverij
Nieuw Amsterdam
ISBN
9789046806470
Advertentie

Hebban recensie

    Jannelies Smit Hebban Recensent

Gedegen medische thriller

door Jannelies Smit op 04-02-2010

Paul Brand is kinderarts, onderzoeker en hoogleraar klinisch onderwijs. Hij werkt in Zwolle. Impact factor is zijn tweede boek.
Hoofdpersoon is de jonge onderzoekster Marieke Stockmann. Zij werkt aan haar promotie-onderzoek, dat te maken heeft met immunologie. Tijdens een groot congres in Amerika ontmoet ze een vakgenoot, een Amerikaan, met wie ze een fijne nacht doorbrengt. Teruggekomen in...

Lezersrecensies (1)

Recensie Impact factor

door: Christien Boomsma 1 like
Dit boek gaat over een beginnend medisch onderzoekster aan een universiteit. Net op het moment dat ze zal gaan publiceren in het belangrijkste tijdschrift in onderzoeksland, Nature, blijkt dat haar onderzoeksgegevens zijn gestolen. Ze laat het er niet bij zitten. Impact Factor leest als een trein,...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic