In adem bevroren woorden

1

Ik ben op 11 mei 1959 in Amsterdam geboren, ontdek maar wie ik ben, middels het lezen van mijn boek, In adem bevroren woorden.

In adem bevroren woorden; wat ik in dit boek beschrijf is de schoonheid van de gedachten, nadenken over alledaagse dingen, zoals beleving van onrecht, onmacht, tegenslag, verdriet, liefde of hoop. Het kan een kort verhaal, gedicht of spreuk zijn, in samenhang met elkaar, een weergave van beleving en gevoelens van momenten in ons leven. Er zijn meer dan 425 gedachtes gebundeld In adem bevroren woorden, dit alles in duidelijke bewoordingen. Zoek je troost of begrip, lees dan gerust dit boek in één adem uit. Kruip je weg in je schulp omdat je door naasten niet wordt begrepen, of jij begrijpt de samenleving niet, lees, voel, herken, en onderga dit boek, herken jezelf en de dynamiek van de huidige samenleving. De hedendaagse mens is nogal druk met zichzelf in het huidige IK-tijdperk, terwijl we het met zijn allen moeten doen. Lees in dit boek gebeurtenissen die we allemaal meemaken, vindt steun In adem bevroren woorden, iedere keer weer als je het boek leest.
Verschenen in
Genre
Poëzie
Aantal pagina’s
169
Laatste editie
14 maart 2018
Uitgeverij
Brave New Books
ISBN
9789402127812
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic