In beeld

10

Artikelen 1

Als politievrouw bij de afdeling fraude heeft Barbara zich inmiddels een stevige plek op het bureau verworven. Maar na haar scheiding van Leo is ze ook kwetsbaar. Daarbij komt dat ze dagelijks wordt geconfronteerd met haar ex, die ook nog eens haar baas is bij de politie. Ze is ontevreden met haar uiterlijk en heeft een moeizame relatie met haar jongste zoon. Ze krijgt te maken met de koppelingsdrang van haar beste vriendin en weet hier moeilijk mee om te gaan.

Werk en persoonlijke zaken dreigen in elkaar over te lopen wanneer Barbara een onderzoek doet naar fraude en ze de aantrekkelijke Chiel ontmoet. Haar leven komt in een stroomversnelling terecht. Wanneer ze ook persoonlijk in de zaak betrokken wordt en haar prive leven wordt bedreigd, moet ze zich afvragen wie het op haar heeft gemunt.

En wat hebben de bizarre zelfmoord van Evert Wichum en de overvallen op geldautomaten met elkaar en met de bedreigingen te maken?

Verschenen in
Serie
Barbara politievrouw (1)
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
26 oktober 2012
Uitgeverij
Oorsprong, Uitgeverij
ISBN
9789086600533 , 9789461011022


Artikelen over In beeld

  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 34,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 34,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Hebban recensie

'In beeld' verdwijnt bij lezer vrij snel uit beeld

door Anique Mulder op 09-04-2009

Barbara Roorda werkt als brigadier bij de politieafdeling Fraude. Ze kan goed overweg met haar collega’s, ze worstelt alleen met het feit dat haar ex-man sinds kort haar leidinggevende is. Ze heeft het gevoel dat ze door hem met alle kansloze zaken wordt opgescheept. In haar privéleven gaat het haar ook niet voor de wind. Haar zoon is niet altijd even handelbaar en ze heeft nog veel moeite met...


Lezersrecensies (1)

Recensie In beeld

door: lina kramer 1 like
In beeld is een goed en leuk boek..Leest lekker weg en op het einde is het nog superspannend ook..In beeld is deel 1 van Barbara politievrouw.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic