In de ban van de kunst

0

Als David, een jonge kunstschilder, thuiskomt, is zijn geliefde verdwenen, voorgoed, zo zal hij in zijn zoektocht ontdekken. Hij komt er ook achter dat de wereld van de kunst diepe en gevaarlijke krochten kent.
Met behulp van enkele vrienden slaagt hij erin niet alleen het raadsel van Sarah's verdwijning op te lossen, maar ook inzicht te krijgen in de handelwijze van zijn 'schoonvader', de kunsthandelaar die al tijdens de Tweede Wereldoorlog betrokken was bij de handel in topstukken. De grootste winst voor de hoofdpersoon is misschien wel het verworven inzicht in zichzelf en zijn achtergrond.
Een roman, gebaseerd op onder andere de affaire rondom de Goudstikkercollectie, een verhaal over pieken en dalen in het leven.
Inigo van Alphen (1954) is docent Nederlands aan het Sint-Janslyceum te 's-Hertogenbosch.Hij schreef eerder de roman 'Schijn en beweging'. (2004). Momenteel werkt hij aan een roman over zijn woonplaats Nijmegen.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
200
Laatste editie
26 november 2014
Uitgeverij
Brave New Books
ISBN
9789402126570

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic