In de schaduw van het palazzo

186

Artikelen 1 Top25's 4

Luca Chancellor beseft op een dag dat zijn leven leeg is: zijn huwelijk is voorbij, hij ziet zijn twee dochtertjes nauwelijks en zijn veeleisende baan is niet echt bevredigend. In de hoop meer betekenis aan zijn leven te kunnen geven vertrekt hij naar Italië, naar het liefdevol gerenoveerde palazzo van zijn ouders.

Maar het leven aan de zonovergoten kust van Almafi is niet zo vredig als Luca had verwacht. Het palazzo is gevuld met de excentrieke vrienden van zijn moeder en met geesten uit een duister verleden. Hij ontmoet een mysterieuze vrouw en een klein jongetje dat een ongelofelijk geheim met zich meedraagt. Als Luca een gewelddadig mysterie begint te ontrafelen wordt hij gedwongen om zijn grootste angst onder ogen te zien.

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
The Italian Matchmaker
Genre
Literatuur & Romans
Laatste editie
08 mei 2015
Uitgeverij
Boekerij
ISBN
9789022563151 , 9789022551868 , 9789022552964 , 9789046305942 , ...


Artikelen over In de schaduw van het palazzo

  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 12,50 Bestel het ebook bij Libris voor 9,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 12,50 Bestel het ebook bij Blz. voor 9,99
bestellen
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedersAdvertentie

Lezersrecensies (4)

Niks aan...

door: Jeanine Loete 1 like
Ik heb dit boek met veel moeite toch uitgelezen. Ik heb al meerdere boeken van Santa Montefiore gelezen en sommige boeken vond ik echt verrassend mooi, maar dit boek vond ik amper een ster waard.

italiaanse romantiek

door: lente 1 like
Van alle boeken van Santa Montefiore vond ik deze t minst boeiend. Het verhaal kwam langzaam op gang vond ik en was vrij voorspelbaar. Romantiek aan de italiaanse kust, daar was op zich niks mis mee. Nieuw in dit boek van Santa was de aandacht voor geestverschijningen.

In de schaduw van het palazzo

door: Chantal Winckens 1 like
De half Italiaanse Luca woont in London. Na zijn scheiding voelt zijn leven leeg en als hij zijn baan bij de bank opzegt, vertrekt Luca naar zijn ouders in Incantelleria. In dit kleine dorpje hebben Romina en Bill een bouwval omgetoverd tot een prachtig palazzo. Eenmaal in het dorpje valt Luca’s...

Recensie In de schaduw van het palazzo

door: Natasja Toorn 1 reactie 1 like
Dit is mijn derde boek van Santa Montefiore,en het zijn allemaal prachtige verhalen en zo verschillend. Ook van dit boek heb ik weer genoten en ging me niet snel genoeg,en toch tegen het einde had ik zoiets van......nee ik wil nog verder lezen. Heerlijk romantisch en het mooie onverwachte... Ik ben...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic