In die heerlijke zomertijd

In die heerlijke zomertijd

37
Gelezen 53 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 20 Favoriet 2 Recensies 2
Thrillers & Spanning Spots 1 Top25's 1   Topics 0

Terwijl commissaris Anders Knutas geniet van een welverdiende vakantie wordt op het strand van Fârö, een klein eiland ten noorden van Gotland, de eigenaar van een bouwbedrijf doodgeschoten tijdens zijn dagelijkse hardloopronde. Hij krijgt een kogel in zijn hoofd en zeven schoten in zijn buik.Karin Jacobsson, collega van Knutas en diens officiële vervanger, krijgt de leiding over het onderzoek. Wanneer het spoor in de richting van een andere, twintig jaar oude moordzaak leidt en Karin in haar eentje afreist naar een afgelegen natuurreservaat, raakt ze in grote problemen. Commissaris Knutas moet halsoverkop terugkeren om Karin te helpen voorkomen dat de moordenaar op sluwe wijze ontsnapt.

Genre
Thrillers & Spanning
Oorspronkelijke titel
I denna ljuva sommartid
Serie
Anders Knutas (5)
Vertaald door
N. Wiersma
Uitgeverij
A.W. Bruna Uitgevers B.V.
Laatste editie
01 april 2009
ISBN
9789022995358
+

Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker

Andere media

VN:

Door lezers

Thriller Club / Spanning op het eiland
15 juni 2018 21 reacties
  Meer artikelen
Advertentie

Lezersrecensies (2)

door: Ingrid Verschelling 1 like
In die heerlijke zomertijd is het vijfde deel uit de serie rond commissaris Knutas, rechercheur Karin Jacobsson en journalist Johan Berg. Ik had Bittere vrucht al eerder gelezen, maar dat bleek het zesde deel te zijn. Toen ben ik bij deel een begonnen. Je kunt dan de privélevens beter volgen.

Het...

Recensie In die heerlijke zomertijd

door: lina kramer 1 like
Inderdaad alweer het vijfde boek van Mari Jungstedt..En alweer een supergoed boek.Met hoofdinspecteur Knutas en zijn team die weer moorden moeten oplossen..Spannend vanaf het begin,je wilt en moet doorlezen want hoe zal het aflopen..Ik hoop dat deel zes gauw uitkomt.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook