In één dag gelukkig

2

Dit boek leert je jouw hartstochtelijk gekoesterde zorgen los te laten, te lachen en inside the box te ontspannen. Je leert denkpatronen die jouw persoonlijke bloei in de weg staan te relativeren en je leert hoe jij flexibel om kunt gaan met de realiteit. Janneke Gaanderse geeft fascinerende antwoorden op vragen die iedereen bezighoudt. Je ontdekt de avonturier in jou, ziet de lichtpuntjes in de gebeurtenissen om jou heen en je krijgt oog voor het grote en kleine dagelijkse geluk.
In één dag gelukkig staat vol herkenbare voorbeelden, tips, feitjes en weetjes die jou een duwtje in de rug geven. Iedereen kan leren relativeren met deze toegankelijke methode. Het vraagt niks meer dan pen, papier en een open geest.

Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie
Aantal pagina’s
224
Laatste editie
25 februari 2016
Uitgeverij
Lev.
ISBN
9789400506732

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 19,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 19,95
bestellen
bestellen
bestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Hebban recensie

Gelukkig na een paar intensieve, introspectieve weken

door Cecile Bol op 14-04-2016

Het bereiken van een gevoel van geluk is een precaire balans vinden tussen loslaten enerzijds en je doelen bewust nastreven anderzijds. Dat in wel zo ongeveer de hoofdgedachte van In één dag gelukkig van psycholoog Janneke Gaanderse. Met tientallen zeer nuttige en interessante oefeningen helpt de auteur je om stapjes te zetten richting dat persoonlijke geluk. Maar dat gaat (gelukkig) wel langer...


Lezersrecensies (1)

Is het haalbaar om 'In één dag gelukkig' te worden?

door: christina brouwers 1 like
'In één dag gelukkig' heeft gelukkig nog een ondertitel want na het lezen van dit boek denk ik nog steeds dat ‘In één dag gelukkig’ niet haalbaar is. Maar met de ondertitel ‘Leer lichter denken en de wereld is van jou’ kom ik een stuk verder. Het kost je namelijk sowieso al meer dan...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic