In levensgevaar

4

Net als Linda Fairstein zelf is officier van justitie Alexandra Cooper, de hoofdpersoon van \"In Levensgevaar\", belast met de leiding van de afdeling Zedendelicten in Manhattan, New York. Zij reageert geschokt wanneer ze op een ochtend haar eigen necrologie op de voorpagina van de krant leest. Hoewel het de filmster Isabella Lascar is, die in Alexandra's buitenhuis is vermoord, de moordenaar zòu het op haar gemunt kunnen hebben. In haar functie van officier van justitie heeft ze zich nogal wat vijanden op de hals gehaald, meer dan haar lief zijn.

Om zekerheid te krijgen gaat Alexandra op zoek naar de moordenaar. Doelgericht voert ze gesprekken met getuigen en slachtoffers, en zet ze ook nog gaandeweg haar ingezette onderzoek naar serieverkrachters voort. Maar wat zij niet weet, is dat zij al die tijd door iemand scherp in de gaten wordt gehouden. Iemand die wacht tot zij een ogenblik alleen is...

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
Final Jeopardy
Serie
Alexandra Cooper (1)
Laatste editie
01 januari 1999
Uitgeverij
Meulenhoff Boekerij
ISBN
9789029050128

Hebban recensie

    Eric Herni Boekverkoper

Maar ondanks de bejubelende teksten op de omslag van Patricia Cornwell en John Sandford viel het boek mij echter toch een klein beetje tegen

door Eric Herni op 09-05-2004

Dit debuut van Linda Fairstein kreeg zeer goede kritieken en de rechten van haar tweede roman waren reeds verkocht voordat daarvan ook maar een letter op papier stond. Het verhaal van In levensgevaar zit dan ook uitstekend in elkaar met een paar zeer verrassende wendingen en een prima ontknoping.

Hoofdpersoon Alexandra Cooper is de hulpofficier van justitie van New York met als specialisatie...

Lezersrecensies (1)

door: enomis-4683 1 like
Adembenemend spannend geweldig goed geschreven. Een topper absoluut het lezen waard.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic