Inleiding tot de Ethiek van Scientology

0

De ontdekkingen, doorbraken en technologie van Scientology bieden de mens nieuwe hoop. Door deze dingen in je leven te gebruiken, kunnen de doelen van spirituele verlossing en vrijheid, waar zolang naar gezocht is, in het hier en nu verwezenlijkt worden.
Sinds mensenheugenis hebben mensen de noodzaak bepleit om de principes van eerlijkheid, mededogen en fatsoen na te leven – dat integriteit de enige grondslag is waarop het echte leven als zodanig wordt opgebouwd. Hoe goed de mens dit echter ook intuïtief heeft aangevoeld, er was niemand die de weg kon wijzen om dit te bereiken. Is het dan vreemd te noemen dat het eigenlijke onderwerp van ethiek verworden is tot ofwel hetgeen men “ongestraft kan doen”, ofwel tot hetgeen goed is voor slechts jezelf?
In een wereld waar ethiek zelf een lachertje is en waar recht een karikatuur van beschaving is geworden, kan men niet leven. Pas dit boek toe in je leven en de poorten naar de vrijheid zelve zullen zich wagenwijd openen.
Hier heb je dus een splinternieuwe kijk, een manier waarop iemand zichzelf omhoog kan trekken, een manier waarop een samenleving het bergafwaarts gaan kan omdraaien, en een manier waarop de mens kan stijgen naar de hogere regionen van een bestemming die tot nu toe alleen in dromen voorkwam. Dit boek bevat namelijk de doorbraken die begrip geven aangaande de onderwerpen juist en verkeerd, goed en kwaad, dood en voortbestaan.
Heeft u in uw leven de juiste beslissingen genomen ?
"Ethiek is rede,", schreef L. Ron Hubbard, "Het grootste wapen van de mens is zijn verstand".
In zijn definiërend boek over een onderwerp dat filosofen eeuwenlang in de war heeft gebracht, geeft Hubbard praktische richtlijnen voor het nemen van ethische beslissingen in het leven. Beslissingen die niet enkel uw persoonlijk overleven beïnvloeden maar ook het overleven van uw gezin, vrienden en de planeet waar we op leven.
Met de exacte formules en de gegevens in dit boek kunt u elk deel van het leven verbeteren, ongeacht hoe hopeloos het er ook uit ziet.
Verkrijg uw exemplaar en bereik een toenemend niveau van persoonlijke integriteit en succes.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
513
Laatste editie
24 februari 2010
Uitgeverij
Signo Publications
ISBN
9789077378137
Bestel dit boek vanaf  €35,00 bij

bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic