Inspiratie van 9 tot 5

0

Eenderde deel van je leven breng je door op je werk. Nu eens gaat het van een leien dakje, dan weer kruipen de uren voorbij. Tijd om wat inspiratie in je werk te brengen!

Inspiratie van 9 tot 5 staat boordevol spirituele tips om meer uit jezelf te halen op je werk. Lynda Barbaccia geeft je de kracht om stress, conflicten en chaos makkelijker aan te kunnen. Straal positieve energie uit en sta open voor de creativiteit die in je schuilt.

Vind rust in je hoofd
Creëer een prettige werksfeer
Voel je betrokken bij de mensen om je heen
Ervaar de verhoogde teamspirit

De tips zijn afkomstig uit allerlei vormen van spiritualiteit, van het sjamanisme tot het boeddhisme. Met praktische aanpassingen, zoals het gebruik van bepaalde kleuren, geuren en bloemen, maak je jouw werkplek tot een inspiratiebron voor een succesvolle dag. Met behulp van mindfulnessoefeningen leer je aanwezig te zijn in het moment en de juiste beslissingen op het juiste moment te nemen.

Inspiratie van 9 tot 5 heeft tien internationale prijzen gewonnen, waaronder in 2010 de International Book Award for the Best Business/Motivational Book.

Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Laatste editie
14 november 2011
Uitgeverij
Inspiread
ISBN
9789045312965 , 9789045312453

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic