Intrige in Parijs

65

Top25's 1

'Als je aan een Goddard begint, is het onmogelijk het weer weg te leggen.' - Trouw

1919. Parijs is het centrum van de wereld. Politici en diplomaten zijn bijeengekomen om de catastrofale gevolgen van de Eerste Wereldoorlog te overzien en het lot van de westerse wereld te bepalen.

Het laatste wat de Britse delegatie nodig heeft is de mysterieuze dood van een hooggeplaatst lid uit hun afvaardiging. Dus als Sir Henry Maxted een dodelijke val maakt van het dak van het appartementencomplex waar zijn maîtresse woont, proberen ze alle verdachte omstandigheden te verhullen.
Maar daar heeft de zoon van Maxted, James `Max' Maxted, andere ideeën over. De voormalige piloot is vastbesloten te achterhalen wat er met zijn vader is gebeurd, zelfs als het betekent dat hij de ogenschijnlijk harmonieuze, internationale verhoudingen op het spel zet.

'Echt zo'n spannend, complex boek vol onverwachte wendingen, dat je in één ruk uitleest.' Nouveau

Robert Goddard is historicus en schrijver van prijswinnende, mondiale bestsellers. Intrige in Parijs is het eerste deel in de Wijde Wereld Trilogie, die zich afspeelt in de jaren na de Eerste Wereldoorlog.

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
The Ways of the World
Serie
Wijde Wereld Trilogie (1)
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
18 april 2014
Uitgeverij
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789024563647 , 9789024563654 , 9789021016146 , 9789041712165
Bestel dit boek vanaf  €8,00 bij

bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €5,99 bijAdvertentie

Hebban recensie

Het toeval regelmatig een stevig handje geholpen

door Cees van Rhienen op 19-05-2014

Robert Goddard is op de eerste plaats historicus. Deze in 1954 in Hampshire geboren ras Engelsman, rondde zijn studie geschiedenis aan de universiteit van Cambridge af. Op 32-jarige leeftijd nam hij het besluit om met zijn toenmalige werkzaamheden te stoppen en zich volledig te wijden aan het auteurschap. Zijn achtergrond van de geschiedenis weet hij in inmiddels al in 24 boeken op meesterlijke...


Lezersrecensies (1)

Verrukkelijke James Bondroman

door: Anita van Boxtel 1 like
De perfecte tijdsgeest met deftige mannen en diplomatieke boeven. De tijd net na de eerste wereldoorlog tijdens de vredesonderhandelingen in Parijs. Zoon Max en zijn hulpje zijn geinspireerd op James Bond, Sherlock Holmes en Watson en Hercule Poirot. Hij is een heerlijk slimme jongeman waar ik...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic