IPPA'S ARDENNENGIDS VAN BELGIE

0

"Het veertiende deel in de reeks Ippa's Gidsen is volledig gewijd aan de Ardennen. Auteur Julien van Remoortere bevindt zich hier op bekend terrein. Als geen ander heeft hij de Ardennen verkend langs duizenden kilometers wandelpaden. Een volledig en compact overzicht van alles wat er over de Ardennen te weten en te leren valt, vind je in deze gids.
De klemtoon ligt op het natuurschoon: wat zijn nu precies de Ardennen? Hoe zit de geologische structuur van het gebied in elkaar? Welke zijn de be-langrijkste Ardense rivieren, grotten, natuurreservaten en parken en wat zijn hun belangrijkste kenmerken? En als extraatje: wat zijn de boeiendste of meest mysterieuze Ardense legendes?
Wie de Ardennen ook in de praktijk wil leren kennen beschikt over 19 origi-nele routevoorstellen langs de mooiste hoekjes van de Ardennen. Alle prak-tische informatie voor lange-afstandspaden, verblijfsmogelijkheden, het beheer van de staatswouden en alle adressen van toeristische gidsen staan in een apart hoofdstuk achteraan in het boek."
Verschenen in
Genre
Reizen & Talen
Aantal pagina’s
432
Laatste editie
12 maart 1999
Uitgeverij
Lannoo Uitgeverij
ISBN
9789020930160
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic