Irina

1

"Zouden wij anders van elkaar houden dan andere mensen?"
"Dat weet ik niet, wel weet ik dat wij samen veel hebben wat de meeste mensen niet hebben, zoals de Oude Chief, ons ervaren op de Etosha-pan, de regendans, de leeuwen, ons zijn en beleven op diverse plaatsen. Wij hebben samen heel veel. Ik heb het je al eens gezegd, in de korte tijd dat wij elkaar kennen, hebben wij meer ervaren dan de meesten gedurende hun gehele leven. Wij hebben niet zomaar iets ervaren, maar speciale of afwijkende voorvallen. Het is alsof wij dat samen moeten meemaken," zei ik.
Ze ontmoeten elkaar in Okahandja in Namibië. Meteen is daar die intense, diepe verbinding die over meerdere levens heen gaat. Het is het begin van een prachtig en groots liefdesverhaal. Ze zijn allebei fotograaf en reizen samen door majestueuze landschappen in Afrika. Irina leert de mensen kennen waar hij al lange tijd mee omgaat en ziet het diepe respect dat ze voor hem hebben. Zijn opvattingen komen overeen met de hare, waaruit een diepe aanvaarding van ieders eigenheid spreekt.
Een ontroerende kijk op verbonden levens in een wereld vol avontuur en stil geluk.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
655
Laatste editie
09 mei 2016
Uitgeverij
Elikser B.V. Uitgeverij
ISBN
9789089548498

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 27,50
Bestel het boek bij Blz. vanaf 27,50
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Lezersrecensies (1)

Het was liever een kort verhaal gebleven

door: Yvonne Oomen Muurmans 1 like
Mijn keuze is op dit boek gevallen vanwege het beroep van de hoofdpersonen. Ze zijn beide fotograaf en ik mag zelf ook graag foto's maken. Ook de omgeving spreekt me aan. Ik ben zelf nog nooit in Afrika geweest maar het lijkt me schitterend, zeker om er te fotograferen. Dat Afrika de moeite waard...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic