Israël

0

Israël is een land met grote tegenstellingen: de nationale parken stralen een weldadige rust uit, maar de hoge muren rondom de bezette gebieden wijzen op grote spanningen. Boven alles is Israël een fantastisch vakantieland met fascinerende facetten. Jeruzalem, de Dode Zee en het meer van Galilea zijn maar enkele van de vele unieke bezienswaardigheden die het land te bieden heeft. Ook het klimaat staat een fijne vakantie niet in de weg, aan het strand van Eilat is het de hele winter goed toeven.

Israël is een immigratieland. Joden uit tachtig verschillende landen stroomden in de loop der eeuwen naar het Beloofde Land. Zij waren echter niet de enigen die naar dit land trokken: aartsvaders, Perzen, Grieken, Romeinen, Byzantijnen, Arabieren, kruisvaarders, Mammelukken, Turken en Engelsen lieten hun sporen na. De gevonden voorwerpen, de historische steden en gebouwen en het rijke culturele leven vertellen het boeiende verhaal van hun leven.

Wereldwijzer Israël biedt reizigers alle informatie die zij nodig hebben om een land te verkennen. Zowel cultureel, historische als praktische informatie is opgenomen in één handige reisgids. De heldere kaarten en eventuele stadsplattegronden maken dit boek uiterst compleet.
Verschenen in
Genre
Reizen & Talen
Aantal pagina’s
389
Laatste editie
06 juli 2013
Uitgeverij
Uitgeverij Elmar B.V.
ISBN
9789038920740 , 9789038919478
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic