Ja

2

Wat ploeteren we toch vaak tegen de levensstroom in omdat we geloven dat stoppen met hard ons best doen rampzalige gevolgen zal hebben in ons leven. Linda nodigt je in dit boek uit om het vechten tegen het leven los te laten en je over te geven aan het leven zoals dat zich ontvouwt. Alle 'ja, maren' die je nog in de greep hebben, kunnen liefdevol worden ontmoet en ontmanteld met de Vragen naar Vrijheid. Zo ontstaat er ruimte voor jezelf en je potentieel om zich te ontplooien. Zo vaak zoeken we geluk waar het niet te vinden is. Terwijl het al die tijd verpakt is in ons leven.

Ja gaat over het koersen en vertrouwen op je innerlijke kompas, zodat het je kan leiden naar het diepste 'ja' van het leven, dat je hele leven omvat.
Dit boek moedigt je aan te vertrouwen op wat je hart je toe uistert. Dat is betrouwbaarder dan wat ook in de wereld van vormen en materie. Jouw hart, je innerlijke kompas, kan je bij de hand nemen en je dieper en dieper je ware natuur in voeren. Daar liggen vervulling en onbeschrijfelijke vrede te wachten, die onafhankelijk zijn van alles wat buiten jezelf gebeurt. Je openstellen voor je ware natuur is bedreigend voor je persoonlijkheid, je ego. Die voelt haar jn aan dat ze veel te verliezen heeft en zal zeer waarschijnlijk obstakels en hindernissen opwerpen. Deze zijn er niet om je tegen te houden of je dwars te zitten. Ze zijn er om je wakker te maken. Hoe je deze hindernissen kunt gaan aanwenden om te ontwaken in wie je werkelijk bent, wordt in Ja beschreven.

Linda Rood vertelt hoe ze het ja-gevoel ontdekte en erop leerde koersen. Een persoonlijke crisis vormde een wake-upcall die leidde tot een verregaande transformatie. Ze stopte met ploeteren en gaf zich over aan het leven, een zich eindeloos verdiepend proces waarin steeds meer ruimte ontstond voor innerlijke vrede, verstilling en vrijheid. Tegenwoordig heeft ze een eigen praktijk, waar ze mensen begeleidt bij hun zoektocht naar spiritueel ontwaken en ze helpt zich vrij te maken van belemmerende patronen en gewoonten.

Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
272
Laatste editie
14 januari 2016
Uitgeverij
Wehomah Productions
ISBN
9789490748272
Advertentie

Hebban recensie

    Marjan van Druenen Hebban Recensent

Leven in eenheid met je hart

door Marjan van Druenen op 12-06-2016

‘Houd je bezig met waar jij invloed op hebt. Laat al het andere los. Dat is in handen van het leven. Iedere poging je daarin te mengen, creëert lijden. Laat los!’. Een losse quote uit het boek Ja, je innerlijke kompas voor vrede en vrijheid. Niet zomaar een citaat, maar één die de lading dekt. Linda Rood ontwikkelde een methode ‘Vragen naar Vrijheid’ waarbij de Helende Reis (The Journey) van de...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic