Jaarboek royals 2014

0

Het 'Jaarboek Royals 2014' brengt met ruim 180 kleurenfoto's een veelbewogen royaltyjaar prachtig in beeld. De nadruk ligt op het wel en wee van de Oranjes, met onder andere aandacht voor diverse kennismakings- en staatsbezoeken van het kersverse koningspaar, de herdenkingsdienst voor prins Friso, de eerste kersttoespraak van koning Willem-Alexander en een geslaagde Koningsdag. Ook het huwelijk van prins Jaime komt aan bod evenals diverse publieke optredens van prinses Beatrix.
Maar ook in buitenlandse royaltykringen was er volop nieuws, zoals de abdicatie van de Spaanse koning Juan Carlos, de doop van de Britse prins George en spanningen in en rond het Belgisch koningshuis. Al met al biedt 'Jaarboek Royals 2014' een schitterende dwarsdoorsnede van het royalty-nieuws van de periode oktober 2013 tot en met september 2014, met schitterende foto's van vele toonaangevende ANP-fotografen.
Verschenen in
Genre
Geschiedenis & Politiek
Laatste editie
31 oktober 2014
Uitgeverij
BBNC Uitgevers
ISBN
9789045316901

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic