Jachtig

Jachtig

2
Rank 6730 Gelezen 2 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 9 Favoriet 0 Recensies 2
Thrillers & Spanning Top25's 1   Topics 0

Hij had het eruit geraffeld als een lesje dat hij uit zijn hoofd had geleerd. Met open mond en in opperste verbazing had ze naar haar broertje zitten luisteren. Ze voelde angst om haar hart samentrekken en vroeg zich af of haar ouders op de hoogte waren van de activiteiten van haar broer. Voor haar was duidelijk dat hij gehersenspoeld was en ze aarzelde of ze hem moest tegenspreken of met hem mee moest praten. Ze besloot tot het eerste. Ze paste wel de nodige tactiek toe om hem niet boos te maken.

Inspecteur Caitlin Dern wordt geconfronteerd met het lijk van een onbekende man. Opmerkelijk is dat hij de sleutels van een boot bij zich draagt, maar niet de eigenaar is. Caitlin stuit samen met haar team op een wijd vertakt netwerk van criminelen. De broer van haar vriendin Namir, Abdul, is een van de betrokkenen. Langzamerhand bekruipt Caitlin het gevoel, dat ze binnen de veiligheidsdienst waar ze haar bevindingen aan voorlegt, niet iedereen kan vertrouwen. En dan komt ze zelf in gevaar.

Een adembenemend avontuur.

Genre
Thrillers & Spanning
Serie
Caitlin Dern (4)
Aantal pagina’s
306
Uitgeverij
Uitgeverij Elikser B.V.
Laatste editie
07 december 2018
ISBN
9789463651073
+

Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 20,50
E-book prijsvergelijker

Lees verderAdvertentie

Hebban recensie

    Gert Hebban Recensent

'Jachtig' verdient een plek in de spotlights

door Gert op 05-04-2019

Daan Fousert (1947) mag dan misschien niet de meest bekende thrillerauteur zijn, toch is Jachtig ondertussen zijn zevende boek en het vierde deel rondom het personage Caitlin Dern. Naast schrijver is hij tevens een zeer gepassioneerd beeldend kunstenaar.

Caitlin Dern is in het dagelijks leven inspecteur van politie in Londen. Op een dag wordt er in Londen het stoffelijk overschot van een totaal...


Lezersrecensies (1)

Een goed geschreven vierde deel van de Caitlin-serie

door: A van Steeg 1 like
Jachtig is alweer het vierde boek in de serie over Caitlin. Toen ik het boek in handen kreeg bedacht ik mij dat ik eerder een boek in deze serie gelezen had. Het bleek het tweede boek te zijn Wapenfeit. Zodra ik begon te lezen zat ik in het spannende verhaal. Het zit vol spanning, wisselwerkingen...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook