Jaloezie

2

Het opzienbarende vervolg op de erotische klassieker Het seksuele leven van Catherine M. een openhartig relaas over trouw en jaloezie.

In de maanden na de publicatie van Het seksuele leven van Catherine M. keerde één vraag in de reacties van lezers steeds terug: `Hoe ging u om met jaloezie? Catherine Millet besefte dat haar volgende boek een antwoord op die vraag moest bieden.
Jaloezie is een autobiografische roman over haar relatie met Jacques Henric. Hoewel het koppel besloot elkaar volledig vrij te laten op seksueel gebied, blijkt Catherine tot haar grote verbazing toch heftige gevoelens van achterdocht en jaloezie te koesteren wegens Jacques buitenechtelijke escapades.
In Jaloezie dringt de lezer binnen in het andere leven van Catherine M., een leven waarin ze op ontwapenende en vaak pijnlijk eerlijke wijze over haar ware gevoelens vertelt. Dit is het échte leven van Catherine M.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Vertaald door
Karina van Santen , Martine Vosmaer
Laatste editie
09 juli 2010
Uitgeverij
Uitgeverij De Bezige Bij b.v.
ISBN
9789023440505 , 9789023462774
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic