Jan & Saskia over seks en liefde

,

4

Waarom zijn vrouwen nooit gelukkig met hun lichaam? Waarom kunnen mannen hun huis niet gezellig maken? En waarom willen mannen zo graag aanpappen met 'jonge hertjes'? En waarom kunnen vrouwen zich niet haasten?

In het strijdperk van de seksen zijn er veel vragen die nooit worden gesteld, of waar angstig omheen wordt gelaveerd. Ervaringsdeskundigen Saskia Noort en Jan Heemskerk besloten dat nu eens anders te doen. De thrillerschrijfster en de toenmalig Playboy-hoofdredacteur vroegen elkaar per brief alles wat ze altijd al wilden weten over de andere sekse en gaven vervolgens onverbiddelijk eerlijk antwoord op de vragen van de ander. Geen wonder dat de briefwisseling 'Saskia & Jan' een van de meest gelezen rubrieken in de populaire glossy Linda is. Oude ?n nieuwe brieven zijn gebundeld in een handzaam boek dat verscheen op Valentijnsdag 2011. In najaar 2011 volgde een theatertournee.
Verschenen in
Genre
Literaire non-fictie , Korte verhalen
Laatste editie
04 februari 2011
Uitgeverij
Uitgeverij Podium b.v.
ISBN
9789057596100
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Recensie Jan & Saskia over seks en liefde

door: Maria 1 like
Erg grappig boekje met de columns van Saskia Noort en Jan Heemskerk uit het blad de Linda. Ik heb me er erg mee vermaakt. Lekker recht voor zijn raap en to the point, daar hou ik wel van. Heb er vaak om in een deuk gelegen om herkenbare en ook niet herkenbare dingen.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic