Je bent wat je doet

13

Wie kent het niet: je neemt je iets voor en er komt niets van terecht. We willen wel, een betere versie van onszelf is heel dichtbij, maar het komt er niet van. 'Later', zeggen we dan. En we sjoemelen vrolijk door. Roos Vonk legt uit hoe dit komt en wat je eraan kunt doen. Op vlotte en toegankelijke wijze, met humor en veel voorbeelden, laat ze zien hoe we onszelf op vele manieren in de weg zitten. Aan de hand van wetenschappelijk onderzoek en haar ervaring als coach en trainer maakt ze inzichtelijk hoe je tot gedragsverandering kunt komen. Als leesboek biedt 'Je bent wat je doet' een boeiende kijk op de kronkels van de mens, maar het is ook een werkboek met tips en opdrachten om het beste uit jezelf te halen. Heb je gewacht op het goede moment om je leven ter hand te nemen? Dít is het: aan de slag!

Roos Vonk is hoogleraar sociale psychologie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Ze heeft een column in Psychologie Magazine, en schreef eerder de bestsellers 'Ego's en andere ongemakken', 'Menselijke gebreken voor gevorderden' en 'Liefde, lust en ellende'.

Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie
Laatste editie
02 april 2014
Uitgeverij
Maven Publishing
ISBN
9789491845086 , 9789491845017 , 9789492493460 , 9789492493477

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 14,50 Bestel het ebook bij Libris voor 14,50
Bestel het boek bij Blz. vanaf 14,50 Bestel het ebook bij Blz. voor 14,50
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedersAdvertentie

Lezersrecensies (1)

Je bent wat je doet

door: Liza 1 like
Dit boek is opgedeeld uit verschillende onderwerpen die elkaar opvolgen. Wanneer je bepaalde onderwerpen terug wilt zoeken is dat makkelijk terug te vinden. Roos Vonk schrijft duidelijk en met veel voorbeelden waardoor je een beter beeld krijgt. 'Je bent wat je doet' is een duidelijk boek dat je...
ebook

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic