Je vindt me aan het einde van de

6

Top25's 1
Als de galeriehouder Jean-Luc, bijgenaamd Duc, op een ochtend een liefdesbrief van een onbekende in de post vindt, kan hij nog niet vermoeden dat zijn rustige leventje op dat moment volledig op zijn kop wordt gezet. Want vanaf dan heeft Jean-Luc nog maar één doel: hij wil deze doortastende onbekende vrouw, die zich ‘Principessa’ noemt en de meest meeslepende liefdesbrieven schrijft, zo snel mogelijk vinden. Wie is toch de raadselachtige vrouw, die in zijn dromen eigenlijk te mooi is om niet waar te zijn?
In Je vindt me aan het einde van de wereld zet een man alles op alles om de liefde van zijn leven te vinden – maar zal hij haar herkennen als hij haar ziet?
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Vertaald door
Lilian Caris
Laatste editie
01 juni 2010
Uitgeverij
Boekerij
ISBN
9789089901040
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Recensie Je vindt me aan het einde van de

door: Chinouk Thijssen 1 like
Het verhaal is mooi en zwierig geschreven, maar de liefdesbrieven zijn wel heel ouderwets van toon en dat vond ik een beetje jammer en het einde was ook erg afgeraffeld. Heeft hij eindelijk zijn Principessa gevonden, is het verhaal abrupt afgelopen! Wel een leuk boek om gelezen te hebben, maar niet...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic