Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Jerky: the fatted calf's guide to preserving and cooking dried meaty goods

taylor boetticher
A beautifully photographed cookbook dedicated to homemade jerky from the founders of San Francisco's Fatted Calf Charcuterie, with 40 easy-to-follow recipes perfect for home canners and preservers; hunters; followers of a Paleo, Keto, or high-protein diet; fans of dehydrators; or anyone looking to explore the centuries-old craft of drying meat.
Toon details

Schrijf een recensie

Is Jerky: the fatted calf's guide to preserving and cooking dried meaty goods het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.

Reageren op Jerky: the fatted calf's guide to preserving and cooking dried meaty goods

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.