Jij bent van mij

5

Klaas-Jan, oudste zoon van James Backyard en Freaudelène Backyard - Toujours, groeit op in rijkdom en weelde. Aan niets ontbreekt hem. Tot hij op latere leeftijd zijn leven in beelden herinnert. Fragmenten die voor hem te bizar zijn.
In Jij bent van mij herleeft Klaas-Jan letterlijk zijn herinneringen. Weer doorleeft hij diezelfde leegte. Weer heeft hij het antwoord niet. Weer neemt onderhuidse kilte de overhand. Lukt het Klaas-Jan deze keer wel om zijn herinnering een herinnering te laten zijn?
Verschenen in
Genre
Literaire non-fictie
Aantal pagina’s
199
Laatste editie
23 maart 2016
Uitgeverij
aquaZZ
ISBN
9789491897689

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 19,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 19,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Lezersrecensies (2)

Review debuut boek van Wouter Springer: "Jij bent van mij."

door: Nina Blom 1 like
Jouw verhaal heeft me geraakt en ik hoop dat het veel mensen ook zo zal ontroeren, inspireren en zal bereiken! De wijze waarop jij jouw verhaal op papier hebt neergezet is magnifiek. Wat een schrijftalent heb jij: Openhartig en puur. Je neemt ons als lezer mee in jouw gedachten en beleving (vanaf...

Diep respect voor dit moedig en realistisch verhaal

door: Mieke Wijnants 1 like
OVER DE INHOUD: Dit boek berust op waargebeurde feiten en wordt verteld vanuit de beleving van Klaas-Jan. Het boek begint met een voorwoord waarin Wouter vertelt, dat ‘Jij bent van mij’ niet zomaar een boek is. Een paar aangehaalde zinnen uit het voorwoord waaruit dit blijkt: ‘Toen ik in...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic