Jij

0

Je eigen levensverhaal schrijven is nog niet zo gemakkelijk. Daarom helpt dit boek je er ook mee. Met de rijke ervaringen van auteur Naomi Albrechts zul je merken hoe gemakkelijk dat gaat. Het schrijven van je eigen levensverhaal is belangrijk omdat je er veel steun aan hebt en er verder mee komt. Samen met de auteur zul je een reis maken, waarin je aan de hand van je eigen levensverhaal steeds meer ontspant, gelukkiger en krachtiger wordt en jezelf zelfverzekerd neerzet.
Wat kun je verwachten?
Jouw boek. Een boek waardoor je inzicht krijgt met oefeningen om jezelf dieper te ervaren. Met tests om te zien of er problemen zijn en hoe je daar vervolgens het beste vanaf komt.
Je zult eerst achterom moeten kijken in je leven om daarna een stap verder te kunnen maken. Maar niet voordat we ook hebben gekeken naar wat je los kan laten zoals:
Weg met stress en meer ontspanning.
Leven in het hier en nu - om je leven aangenamer te maken.
Spiritualiteit - om je leven te verrijken.
Ervaren spreekt dieper dan woorden kunnen reiken. Aan de hand van al deze informatie en alle oefeningen in dit boek kan JIJ zelf je eigen levensverhaal schrijven.
Biografie
Naomi Albrechts wist al op jonge leeftijd wat ze ten diepste wilde. En dat was anderen helpen zodat zij gelukkiger, vrijer en krachtiger worden. Samen met haar zus heeft zij nu de succesvolle hulpverleningspraktijk Sisters Remedies.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Laatste editie
20 april 2013
Uitgeverij
Attrakt B.V.
ISBN
9789460510748

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 15,00
Bestel het boek bij Blz. vanaf 15,00
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic