Jonge Scheuten

0

Na het succes van Jonge Sla, een selectie uit Vlaanderens aanstormend culinair talent, geven opnieuw acht chefs het beste van zichzelf in dit frisse, oogstrelende receptenboek. Een grandeur van tapas synthetiseert de keukenstijl van Kristof Marrannes (Ter Leepe, Zedelgem); complexe eenvoud is de specialiteit van Frederik Deceuninck (Sel Gris, Knokke); puur en licht zijn de sleutelwoorden bij Kwinten De Paepe (Trente, Leuven); een apart eetavontuur wordt ervaren bij Pieter Clement in Oostvleteren; Jan Audenaert (D’Oude Pastorie, Lochristi) begrijpt de kunst om het gewone buitengewoon te laten smaken; Alex De Hauwere (Bien Soigné, Antwerpen) gaat voor een charmante keuken zonder complexen; ongedwongen perfectie is de stijl van Vincent De Leenheer (Domestica, Gent) en ‘a californian inspired cuisine’, wars van alle labels, typeert Jan Verhelst (Lotus Root, Eke). Acht chefs, acht verhalen en achtenveertig heerlijke, creatieve gerechten waarin telkens drie producten de hoofdrol spelen. Een zeer aantrekkelijke fotografie met de signatuur van Lennert Deprettere en leuke teksten van de hand van Annick Vansevenant.
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
144
Laatste editie
10 september 2008
Uitgeverij
Stichting Kunstboek
ISBN
9789058562852

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 29,00
Bestel het boek bij Blz. vanaf 29,00
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic