Joods

0

De joodse keuken is veel meer dan alleen een keuken, hij herbergt vele tradities. joodse mensen houden zich aan talrijke regels en voedselwetten die veelal uit eeuwenoude
Heilige teksten komen. Joodse gemeenschappen leven verspreid over de hele wereld. daarom zijn joodse gerechten totaal verschillend. In dit deel van de da’s pas koken - serie wordt de joodse keuken helder uiteengezet. Een selectie uit de lekkerste gerechten komt voorbij: wat denkt u van een geroosterde-bietensalade met balsamicoazijn en dille; Perzisch lamsgerecht met gedroogd fruit en als afsluiter Servische appelcake?
Verschenen in
Genre
Eten & Koken
Aantal pagina’s
96
Laatste editie
05 oktober 2007
Uitgeverij
Rebo Productions B.V.
ISBN
9789036619936
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic