Jouw Gids naar Geluk

Jouw Gids naar Geluk

1
Rank 1279 Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 3 Favoriet 0 Recensies 1
Non-fictie   Topics 0
Iedereen streeft ernaar: gelukkig zijn. Maar wat is het eigenlijk, geluk? Wat zijn de ingrediënten voor een gelukkig leven? En wat kun je zelf doen om je gelukkiger te voelen?

Schrijfster Eva Kruijs ging op zoek naar antwoorden. Verschillende persoonlijke ontwikkeltrajecten, opleidingen en een behoorlijke scheut levenservaring gaven haar wat ze zocht, waardoor ze nu zelf een dynamisch en gelukkig leven leidt. Haar kennis en ervaring heeft ze gebundeld in deze gids, een praktisch en nuchter boek boordevol persoonlijke anekdotes en direct toepasbare tips voor jou. Zodat ook jij zo’n dynamisch en gelukkig leven kunt leiden.

Jouw Gids naar Geluk is een luchtig en overzichtelijk naslagwerk over lichamelijke gezondheid, mindset, relaties, zingeving, overvloed, omgaan met gebeurtenissen waar je niet voor kiest en het volgen van je hart. Lees over nature quests, powerposes, mini-Ikigai, rijkdom zonder geld, cadeautjes uitpakken en echt zijn. En ontdek dat geluk er eigenlijk altijd is.
Genre
Gezondheid & Psychologie
Aantal pagina’s
272
Laatste editie
20 maart 2019
ISBN
9789082920109
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 22,50
E-book prijsvergelijker
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Supergids én kadotip

door: Ingridje 1 like
Het eerste dat je opvalt aan dit boek is de stevige kleurrijke hardcover met een bloeiende cactus. Prachtig turquoise binnenblad en een leuk bedankwoordje van de auteur nodigen je uit de zeven stappen op de weg van geluk te betreden. Zeer leuke en originele inhoudsopgave, een luchtig lettertype...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook