Jurassic World

4

Artikelen 1 Top25's 1

Michael Crichton is schrijver van de wereldwijde blockbusters Jurassic Park, The Lost World, Airframe, Disclosure, Tijdlijn, Dodelijke afdaling en Zero Cool. Hij schreef ook de tv-serie ER. Van Crichtons boeken zijn dertien films gemaakt en ze zijn in zesendertig talen vertaald. Crichton overleed in 2008.
Michael Crichtons Jurassic Park is een absoluut hoogtepunt in de moderne popcultuur. Het boek, dat verfilmd werd door Steven Spielberg, blijft een fenomenale pageturner vol mysterieuze wetenschap, spanning en avontuur. Er is een verbijsterende techniek uitgevonden om DNA van dinosauriërs te klonen en deze wezens weer tot leven te wekken. Nu zijn de wildste fantasieën van de mens werkelijkheid geworden: dieren die al eeuwen uitgestorven waren, dwalen nu weer rond in Jurassic Park, en iedereen kan ze komen bekijken - tegen een prijs.

Totdat er iets misgaat...

Jurassic World bevat de romans Jurassic Park en The Lost World.

Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
19 juni 2015
Uitgeverij
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789024566754


Artikelen over Jurassic World

Dossier Michael Crichton
10 juli 2015 7 likes
  Meer artikelen
Bestel dit ebook vanaf  €9,99 bijLezersrecensies (1)

Beter dan de film...

door: VictorDLV 1 like
De verouderde (geen computergraphics) Spielbergverfilming doet weinig recht aan de technothriller van Critchton. Waar Spielberg houterige romantiek en ergerlijke horrorelementen (dat eeuwig gillende meisje) toevoegt, laat hij veel van de diepgang weg die Critchon een interessante schrijver maakt....
ebook

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic