Just Grilling - Peter De Clercq - Nederlandse versie

0

Peter De Clercq, wereldkampioen barbecue en auteur van verschillende beststellers, grilt en barbecuet de sterren van de hemel in zijn meesterwerk Just Grilling. Meer dan 45 unieke toprecepten van de meester van het vuur, van gegrilde gamba's met mangosalsa en rozemarijnrook over sashimi van gegrilde tonijn met radijsjes tot cappuccino van waterkers en crème van gerookte brie Foodfotograaf Kris Vlegels brengt de gerechten tot in de knisperende details in beeld en Inge Van damme zorgt voor de hippe vormgeving. In dezelfde reeks won het boek Just Cooking Boxy goud voor zijn vormgeving op de gourmand World Cookbook Awards 2006.
In Just Grilling gooit Peter De Clercq (Elckerlijc) alle registers open en laat je kennismaken met een creatieve en vernieuwende grillkeuken. Met een groot respect voor het product waarmee hij werkt, gaat hij op zoek naar originele smaakcombinaties. Opvallend is de veelzijdigheid van het grillen: de manier van garen, de houtsoort die wordt gebruikt, de grilltemperatuur en de diverse aroma's beïnvloeden telkens het uiteindelijke gerecht. Resultaat zijn meer dan 45 originele recepten, zowel hartig als zoet. Kris Vlegels brengt de gerechten in hun verbluffende, ruwe schoonheid in beeld, Inge Van Damme staat in voor de hippe vormgeving van dit meesterwerk.
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
160
Laatste editie
08 april 2008
Uitgeverij
Lannoo
ISBN
9789020975925
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic