Kakebo

2

Lijsten 1
Het idee is simpel: aan het begin van elke maand schrijf je in je kakebo hoeveel je wil sparen en wat je moet doen om dat doel te bereiken. Elke week kan je je uitgaven opschrijven en na een maand heb je precies in kaart gebracht waar al je geld heen is gegaan. Zo wordt het makkelijker om te zien waar je op kunt bezuinigen!

Miljoenen Japanners gebruiken hun kakebo dagelijks: ze geloven in het belang van ordelijkheid in je financiën. Daarmee creëer je rust in je hoofd. Kakebo is de meest makkelijke en praktische manier om je geld te organiseren. Begin vandaag en ontdek de magie van Kakebo!
Verschenen in
Genre
Literaire non-fictie
Laatste editie
20 april 2018
Uitgeverij
Xander Uitgevers B.V.
ISBN
9789401609111

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 15,00
Bestel het boek bij Blz. vanaf 15,00
bestellen
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Hebban recensie

Simpel, doeltreffend budgetteren in Japans jasje

door Barbara Gerritsen op 28-04-2018

Nederlanders staan bekend om hun gierigheid. Niet voor niets bestaan uitdrukkingen als ‘going Dutch’. Ook op YouTube blijkt uit filmpjes van bijvoorbeeld de ‘Gierige Gasten’ dat besparen en ‘zuunig’ zijn een aantrekkelijk onderwerp blijft. Wil jij je gierige genen een ‘boost’ geven of heb jij een gat in de hand en wil je juist op zoek naar die gierige genen, dan belooft Kakebo voor jou dé...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic