Kalapati

1

Deze autobiografische roman geeft een openhartige blik in het leven van een homoseksuele man die niet bang is het avontuur aan te gaan in een ver land.

Terugkijkend op een turbulente tijd in zijn leven als gay op de Filipijnen, vertelt Frans van Liempt in Kalapati in soms rauwe bewoordingen over bedrog, lust en complete ontreddering.

Na een aantal zorgeloze jaren op de Filipijnen verhuist Frans naar een andere stad om daar met een vriend een eetcafé op te zetten. Zijn partner, die hij op dat moment al zes jaar heeft, is niet erg behulpzaam en uiteindelijk blijft Frans alleen achter. Wanneer hij dan ook nog tegen allerlei ingewikkelde zaken aanloopt en zich op anderen verlaat, raakt hij alles kwijt en valt hij in een diep, duister gat.

Frans ziet nog maar één uitweg, maar zelfs daarin faalt hij. Een harde leerschool volgt en beetje bij beetje begint voor Frans het licht weer te schijnen.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
140
Laatste editie
25 november 2015
Uitgeverij
Amsterdam Publishers
ISBN
9789492371003
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic