Kalverliefde. Recepten van kop tot staart

0

Kalfsvlees is een echte delicatesse. In ons gastronomisch geheugen is het trouwens onlosmakelijk verbonden met echt lekker eten. Waarom? Om de verfijnde smaak, het lage vetgehalte, de vele smakelijke recepten waarin dit topproduct een hoofdrol speelt.
In Kalverliefde staan tientallen creatieve recepten van koks en topchefs uit zowel bistro’s als klasserestaurants. Klassiekers en originele recepten met de populairste en de meest verrassende stukjes vlees van het kalf.
De heerlijke gerechten worden gecombineerd met boeiende informatie. Hoe bewaar je kalfsvlees? Zijn er bijzondere soorten kalfsvlees? Hoe maak je het klaar? Welke wijn past bij welke bereiding? Kalverliefde is een boek waarmee je meteen in je keuken aan de slag kunt.
Kalfsvlees met passie en liefde bereid, des te lekkerder op je bord… In HORECA MAGAZINE werd eerder de basis voor deze bijzondere ‘kalverliefde’ gelegd.

Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
127
Laatste editie
18 februari 2008
Uitgeverij
Davidsfonds
ISBN
9789058265180
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic