Kan Korter

0

Op mijn scherm blijft de Pfarrer maar doorzagen over het verschil tussen verdriet en depressie, een onaangename manier om wakker te worden. Ik zou een ander thema gekozen hebben voor Tweede Paasdag. Maar misschien is hij op Eerste Paasdag al begonnen met een preek over uitzichtloos lijden en zitten zijn toehoorders vol gespannen verwachting te luisteren naar zijn verdere uitwerking van de materie. Die preek heb ik gemist, ik was toen net een stevig touw aan het bestellen.

De verzamelbundel Kan Korter, Ferdi Bechtold 2016, omvat naast nieuw gepubliceerd werk tevens de complete inhoud van de bundels Konijnen doden, Hollandse wind, De pompoenboer en Sluipmoordenaars.

De schrijver vervolgt zijn tijdreis door zijn wereld en stelt zijn beschouwingen, observaties, gedachten en herinneringen op papier. Ook hij kan zich maar moeilijk onttrekken aan de voortdurende stroom indrukken die media-gebeurtenissen proberen te maken, maar zijn brein blijft zich verzetten. Het resultaat is een verzameling cursiefjes met een losse samenhang in een schijnbaar terloopse stijl.

Kan Korter is een grootletterboek, voor het gemak van iedere lezer.
Verschenen in
Genre
Literaire non-fictie , Korte verhalen
Aantal pagina’s
216
Laatste editie
06 april 2016
Uitgeverij
Brave New Books
ISBN
9789402148244

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 22,50
Bestel het boek bij Blz. vanaf 22,50
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic