Kareltje en Sjonnie - Van pepernoot tot oliebol

0

Spots 1
Kareltje en Sjonnie zijn inmiddels een begrip. We leven mee met de hamster, de giraffe en hun uitzonderlijke dierenvrienden tijdens alle aspecten die te maken hebben met Sinterklaas, kerst en Oud & Nieuw; letterlijk van pepernoot tot oliebol. De teksten van de liedjes zijn van Job Schuring en hij zingt wederom alle stemmen.

De pakkende popsong Decemberlied volgt de intocht van Sinterklaas. Alle dieren haasten zich naar de kade om Sint een zingend onthaal te geven wat bijna verstoord wordt door Piet de Zeehond. In het lied Joachim de duizendpoot wil deze zijn schoenen zetten, maar dat zijn duizend schoentjes en dat vinden de andere dieren een beetje teveel van het goede. Na een aantal typische Kareltje en Sjonnie avonturen eindigt het luisterboek met een spetterende song over de kerst en Oud & Nieuw. Door de diversiteit van de muziek, de vele grote en kleine grapjes ontdek je na elke keer luisteren weer nieuwe dingen!

Dit luisterboek staat weer barstensvol heerlijke muziek en humoristische liedjes. Voor kinderen maar ook voor hun ouders een uitermate aangename luisterervaring!
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Laatste editie
17 november 2009
Uitgeverij
Rubinstein b.v.
ISBN
9789047608493 , 9789047609735


Door lezers

Jeugdliteratuur Club / De mooiste luisterboeken voor de kerstvakantie
22 december 2018 1 reactie
  Meer artikelen
Bestel dit boek vanaf  €13,99 bij

bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit luisterboek voor  €10,35 bij

bestellen

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic